Serc

Reeuwijk

Scholen in Reeuwijk

In Reeuwijk-Brug zijn 3 basisscholen, een openbare, een christelijke en een rooms katholieke. Sinds 2010 zijn de drie basisscholen in een multifunctioneel gebouw gevestigd. 

Er zijn geen middelbare scholen. 

Scholen in Reeuwijk-Brug 

Winkels in Reeuwijk-Brug

In Reeuwijk-Brug zijn twee kleine winkelcentra van 5 tot 10 winkels, elk met een supermarkt, waar alle primaire levensbehoeften te verkrijgen zijn.  Daarnaast zijn er nog diverse winkels solitair gevestigd.

LINK naar Winkels in Reeuwijk-Brug

Wonen in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Als je de blokjes nu of later in een andere volgorde wilt hebben kun je ze gewoon verslepen naar de plaats waar je ze hebben wilt. Op deze wonen pagina kun je alles vermelden wat met wonen te maken heeft zoals makelaars, woningbouwverenigingen etc
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK

Tips en Trucs

Uiteraard mag je in al deze blokjes de teksten aanpassen en of verwijderen.

Heb je een onderwerp dat niet in het voorbeeld staat? Voeg het gewoon toe

Het is aan te raden om eerst deze eerst overzichtpagina zover gereed te maken omdat je dan direct al een ''blauwdruk'' hebt voor de rest van je site. Op het moment dat deze pagina is gevuld helpt de helpdesk je graag met tips hoe je makkelijk en snel een menuoverzicht kunt maken en kopieren. Vraag daar rustig om want als we je kunnen helpen bespaar je veel tijd en blijft het ook leuker.

Horeca in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Wil je de kleur van de header groen rood of blauw selecteer dan met het knopje onder de header (waar je H3 ziet staan) de gewenste kleur
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK

Belangrijke Telefoonnummer in Reeuwijk-Brug

Brandweer:                088 - 246 5000
Politie:                        0900 - 8844
Gemeentehuis:           0172 - 522 522
Huisartsen:                 0182 - 393 244
Huisartsenspoedlijn:   0182 - 395 227
HAP:                            0182 - 322 488
Taxi Startax:               0182 - 392 300
Beveiliging BBDgroep  0172 - 615 757

 

 

Sport in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Hier maak je een inleidende tekst waarna mensen met de link doorschieten naar een overzichtspagina. Het overzicht is in kleinere gemeenten simpel want daar is meestal maar 1 VV en 1 tennisclub. In grotere plaatsen waar 4 of meer VV's zijn is het aan te raden om het menu zo te maken dat men vanaf HIER komt op een ruw overzicht (alle VV's  alle Tennisver. etc en die weer laten volgen door een 2e menu waar de VV's etc worden uitgesplitst.
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK

De geschiedenis van Reeuwijk

Sinds begin 1300 bestaat de naam Reeuwijk, toen nog geschreven als Rewic. 

LINK

Openbaar Vervoer in Reeuwijk-Brug

De firma Connexxion onderhoudt een lijndienst tussen  Gouda en Bodegraven en passeert daarbij de deelgemeente Reeuwijk-Brug.De bus rijdt over de Zoutmansweg en de Bodegraafsestraatweg en vice versa. Zij heeft daarbij 3 haltes.

Daarnaast rijdt er de buurtbus lijn 726 van Arriva. De bus rijdt op werkdagen van 08.00 - 18.00 uur.

Voor route en tijden: 

www.buurtbusreeuwijk.nl

 

 

 

 

Werkgelegenheid in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Voor vacatures heb je heel veel mogelijkheden zonder dat je later dingen moet aanpassen. Als je een vacature gedeelte wilt maken vraag dan even bij de helpdesk om de meest actuele tips
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK